Producatori

Comentarii  

Nu exista comentarii pentru acest produs.

Livrare & Retur

Primiri comenzi


Non-stop online sau la adresa contact@magazinpentrubebe.ro.Procesare comenzi


Comenzile primite pana la ora 12:00 am, se proceseaza si se expediaza in aceeasi zi.
Comenzile primite dupa ora 12:00 ne straduim sa le procesam si expediem in aceeasi zi, insa vor fi comenzi care se vor procesa si expedia in urmatoarea zi lucratoare primirii comenzii.

Zilele lucratoare sunt de luni pana vineri, in intervalul orar: 08:00-19:00.Livrare

Timpul uzual de livrare este 24-72 ore, In cazuri exceptionale pot interveni intarzieri, insa ele vor fi anuntate. :
Produsele comandate de dumneavoastra se livreaza astfel:
- Prin posta - 17 lei
- Prin serviciul de curierat rapid - 25 lei

Produsele va pot fi livrate prin intermediul unui curier rapid agreat de SC ABI DESIGN CONCEPT SRL.

Retur

ATENTIE!!

Produsele nu se pot returna/schimba decat daca aveti factura fiscala de achizitie a produselor pe care doriti sa le returnati/schimbati.

In situatia in care sunteti nemultumit de produsul primit il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului.

1. Returnarea banilor

- Legislatia romaneasca in domeniu prevede:<>.

- Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit). - In cazul in care coletul se trimite prin curier, clientul are obligatia de a anunta SC ABI DESIGN CONCEPT SRL pentru a stabili modalitatea de returnare al acestuia. - In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

2. Schimbarea marimii produsului

- Daca dimensiunea comandata nu se potriveste nevoilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a solicita o alta marime, in masura in care aceasta este disponibila. Noi va vom trimite marimea solicitata, sau daca aceasta nu este disponibila va puteti alege un alt produs, cu achitarea diferentei de plata. Taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra (client).

3. Schimbarea produsului cu un alt produs

- Daca nu sunteti multumit de produs, il puteti schimba cu un altul in maxim 24 ore de la primirea acestuia. Schimbarea produselor se poate face prin intermediul serviciului de curierat rapid (costul transportului fiind de 25 Ron).

Costurile de returnare sunt suportate de dumneavostra (client).

Pentru orice alte nelamuriri/intrebari contactati-ne la contact@magazinpentrubebe.ro.