Producatori

Comentarii  

Nu exista comentarii pentru acest produs.

Conditii de Utilizare

Prevederi generale


Termenii prezentei clauze de exonerare de raspundere (denumita in continuare "Clauza") se aplica acestui web-site (www.magazinpentrubebe.ro) al ABI DESIGN CONCEPT SRL, cu sediul social in Bucuresti, sector 1, str. Prometeu, nr. 8 si punct de lucru in Jud. Ilfov, Otopeni, Str. I.L. caragiale, nr. 12, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/1682/2012, cod unic de inregistrare RO29782754. Va rugam sa cititi aceasta clauza cu atentie.

Prin accesarea acestui web-site si/sau prin folosirea informatiei puse la dispozitie prin sau pe aceasta pagina web, sunteti de acord cu prevederile prezentei Clauze. In cazul vreunui conflict intre termenii si conditiile unor anumite produse si servicii si aceasta Clauza, conditiile specifice respectivelor produse si servicii vor prevala.


Utilizarea acestui web-site


Informatiile furnizate pe sau prin aceasta pagina web nu trebuie folosite ca substituent pentru nici o forma de consultanta. Deciziile luate pe baza acestor informatii vor fi luate pe contul si riscul dumneavoastra.

Cu toate ca ABI DESIGN CONCEPT SRL intentioneaza sa ofere informatii precise, complete si actualizate, care au fost obtinute din surse considerate de incredere, ABI DESIGN CONCEPT SRL nu ofera garantii sau certitudinea expres sau implicata, cu privire la faptul ca informatiile furnizate pe sau prin prezentul web-site sunt precise, complete sau actualizate.

ABI DESIGN CONCEPT SRL nu certifica si nici nu garanteaza faptul ca acest web-site functioneaza fara erori sau intreruperi.

Nu este permisa utilizarea acestui web-site intr-un mod care ar impiedica folosirea acestuia de catre alti utilizatori de Internet, care ar putea duce la periclitarea/punerea in pericol a functionarii acestui web-site si/sau care afecteaza informatiile furnizate pe sau prin acest web-site sau a software-ului pe care se bazeaza.


Plasarea si procesarea comenzilor


Comenzile se preiau doar: - pe mail (contact@magazinpentrubebe.ro) sau completand formularul de comanda de pe site www.magazinpentrubebe.ro.

Confirmarea comenzilor


Comenzile vor fi confirmate/infirmate fie prin intermediul adresei de email furnizata de catre consumator, in cadrul procedurii de inregistrare pe site, fie telefonic, la numarul furnizat de catre consumator.

Mailul pe care il primeste consumatorul, dupa plasarea comenzii pe site, este un mesaj automat. NU poate fi considerat confirmare a comenzii, ci doar un sumar al produselor comandate.


Livrarea comenzilor


ABI DESIGN CONCEPT SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru intarzierile cauzate de livrator Posta Romana/firme de curierat.

Produsele vor fi livrate prin intermediul unui curier rapid agreat de ABI DESIGN CONCEPT SRL.


Garantii


ABI DESIGN CONCEPT SRL declara pe propria raspundere ca produsele comercializate corespund standardelor in domeniu, conform certificatelor de calitate emise de catre producatori.

Garantia se acorda pentru produsele comercializate prin intermediul ABI DESIGN CONCEPT SRL, in conditiile in care au fost respectate recomandarile de utilizare; nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare, intretinere si manipulare.

Reclamatiile privind conformitatea produsului si/sau functionalitatea acestuia vor fi insotite de datele de identificare ale consumatorului, factura fiscala (copie), certificatul de garantie si de chitanta eliberata de catre operatorul de servicii postale (curier), in cadrul termenului de garantie mentionat. Este necesar sa aveti ambalajul original al produsului.

Reclamatiile privind conformitatea produsului si/sau functionalitatea acestuia vor fi transmise catre ABI DESIGN CONCEPT SRL in scris, la adresa de email: contact@magazinpentrubebe.ro. Un reprezentant al magazinului online va va contacta si se vor stabili detaliile solutionarii reclamatiei.
Personalul ABI DESIGN CONCEPT SRL nu se deplaseaza la domiciliul consumatorului pentru ridicare produselor defecte.


Politica de retur


Produsele nu se pot returna/schimba decat daca aveti factura fiscala de achizitie a produselor pe care doriti sa le returnati/schimbati.

In situatia in care sunteti nemultumit de produsul primit il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului.

1. Returnarea banilor

- Legislatia romaneasca in domeniu prevede:<>.

- Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit). - In cazul in care coletul se trimite prin curier, clientul are obligatia de a anunta SC ABI DESIGN CONCEPT SRL pentru a stabili modalitatea de returnare al acestuia. - In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

2. Schimbarea marimii produsului

- Daca dimensiunea comandata nu se potriveste nevoilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a solicita o alta marime, in masura in care aceasta este disponibila. Noi va vom trimite marimea solicitata, sau daca aceasta nu este disponibila va puteti alege un alt produs, cu achitarea diferentei de plata. Taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra (client).

3. Schimbarea produsului cu un alt produs

- Daca nu sunteti multumit de produs, il puteti schimba cu un altul in maxim 24 ore de la primirea acestuia. Schimbarea produselor se poate face prin intermediul serviciului de curierat rapid (costul transportului fiind de 25 Ron).

Costurile de returnare sunt suportate de dumneavostra (client).

Pentru orice alte nelamuriri/intrebari contactati-ne la contact@magazinpentrubebe.ro.

Informatii, produse si servicii ale tertilor


In cazul in care ABI DESIGN CONCEPT SRL ofera link-uri de hypertext catre pagini web ale tertilor, aceasta nu reprezinta o aprobare din partea ABI DESIGN CONCEPT SRL cu privire la produsele sau serviciile oferite pe sau prin asemenea pagini web. Utilizarea acestor legaturi se va efectua in totalitate pe riscul dumneavoastra, iar ABI DESIGN CONCEPT SRL nu accepta preluarea nici unei responsabilitati pentru continutul, utilizarea sau disponibilitatea respectivelor pagini web. ABI DESIGN CONCEPT SRL nu a verificat veridicitatea, precizia, rezonabilitatea, fiabilitatea, completitudinea continutului respectivelor pagini web.


Proprietate intelectuala


ABI DESIGN CONCEPT SRL, in calitate de proprietar relevant, isi pastreaza toate drepturile (inclusiv de drept de autor, marci inregistrate, brevete, ca si orice alte drepturi de proprietate intelectuala) referitor la toate informatiile furnizate prin sau pe acest web-site (inclusiv toate textele, elementele grafice si logotipurile). Nu aveti dreptul a copia, descarca, publica, distribui sau reproduce in nici un fel informatiile continute pe aceasta pagina web, sub nici o forma, fara aprobarea prealabila scrisa din partea ABI DESIGN CONCEPT SRL. Cu toate acestea, puteti tipari si /sau descarca informatii continute in aceasta pagina web, pentru uzul dumneavoastra personal. Legaturile catre pagina web a ABI DESIGN CONCEPT SRL nu sunt permise fara aprobarea prealabila scrisa a ABI DESIGN CONCEPT SRL


Comunicatii on line


Mesajele pe care le transmiteti catre ABI DESIGN CONCEPT SRL prin e-mail ar putea sa nu fie securizate.

ABI DESIGN CONCEPT SRL va recomanda sa nu transmiteti informatii confidentiale catre ABI DESIGN CONCEPT SRL prin e-mail. Daca va hotarati sa trimiteti orice mesaj catre ABI DESIGN CONCEPT SRL prin e-mail, dumneavoastra acceptati riscul ca respectivul mesaj sa fie interceptat, folosit necorespunzator si modificat de catre o terta parte.


Excluderea raspunderii


Nici ABI DESIGN CONCEPT SRL nici agentii sau subcontractorii acesteia nu vor raspunde pentru nici o dauna directa, indirecta, speciala, incidentala, consecventiala, punitiva sau exemplara, inclusiv, dar fara a se limita la pierderi financiare, profituri pierdute sau incalcarea imaginii de marca (chiar daca ABI DESIGN CONCEPT SRL a fost avertizata cu privire la aceasta posibilitate) survenite in orice mod, dar fara a se limita la:
(i) orice deficiente, virusi sau alte defectiuni produse vreunui echipament sau software, in legatura cu accesul la acest web-site,
(ii) informatia furnizata in acest web-site,
(iii) interceptarea, modificarea sau folosirea necorespunzatoare a informatiilor transmise catre ABI DESIGN CONCEPT SRL sau transmise catre dumneavoastra,
(iv) functionarea sau lipsa de disponibilitate a acestui web-site,
(v) utilizarea necorespunzatoare a acestui web-site,
(vi) descarcarea sau utilizarea altor produse software puse la dispozitie prin acest web-site, sau
(vii) pretentii ale tertilor cu privire la utilizarea acestui web-site.
Excluderea raspunderii se realizeaza totodata in beneficiul directorilor si angajatilor ABI DESIGN CONCEPT SRL


Legislatia aplicabila


Acest web-site si Clauza de eliberare de raspundere vor fi guvernate si interpretate conform legislatiei Romaniei. Toate disputele care rezulta din, sau in legatura cu prezenta Clauza for fi transmise spre solutionare exclusiva catre instantele din Romania.


Modificari


ABI DESIGN CONCEPT SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatiile furnizate pe sau prin acest web-site, inclusiv termenii acestei Clauze, in orice moment, fara preaviz. Este recomandabil sa revedeti informatiile furnizate pe sau prin acest web-site, inclusiv termenii acestei Clauze, in mod periodic, pentru a constata modificarile.


DECLARATIE DE ACORD


Prin exprimarea acordului asupra acestui contract, sunt de acord ca datele mele personale (incluzand, fara limitare, nume, prenume, adresa, numar de telefon fix si/sau mobil, email etc) sa fie prelucrate de ABI DESIGN CONCEPT SRL, cu sediul in Bucuresti, sector 1, str. Prometeu, nr. 8 si punct de lucru in Jud. Ilfov, Otopeni, Str. I.L. caragiale, nr. 12, CUI RO29782754, numar de ordine in Registrul Comertului J40/1682/2012. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata, transmiterea de comunicari cu scop comercial prin telefon, posta sau posta electronica (telemarketing), precum si transmiterea de oferte si materiale publicitare. Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare. Am fost informat ca, pe perioada procesarii, beneficiez de drepturile prevazute de Legea 677/2001, in special drept de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie si ca pot exercita aceste drepturi prin transmiterea unei solicitari scrise, prin posta cu confirmare de primire, la adrsea societatii mentionata mai sus, in mod gratuit pentru o solicitare pe an.


Va multumim ca sunteti clientul ABI DESIGN CONCEPT SRL si va incurajam sa ne trimiteti sugestii, astfel incat cumparaturile in cadrul magazinului online www.magazinpentrubebe.ro sa fie mereu pe placul dumneavoastra.